• خواندن
  • نمایش تاریخچه
  • ویرایش
 

رابطه با دوست پسر بعد از ازدواج

ذخیره مقاله با فرمت پی دی اف



کلید واژه: دوستی با نامحرم، رابطه، خواستگاری، ازدواج
پرسش: مدتی با پسری دوست بودم (هر دو تحصیل کرده و دارای کار خوب و در شرف ازدواج) و بینمان رابطه عاشقانه شدیدی به وجود آمد. اما من با داشتن خواستگار و این‌که خانواده‌ام اصرار و تمایل زیادی برای ازدواج من با خواستگار داشته و این‌که پسری که با او دوست بودم گفت که من به فرصت بیشتری برای فکر کردن به ازدواج نیاز دارم. من به ناچار تن به ازدواج با خواستگار مربوطه دادم اما در تمام مدت ۴ سالی که ازدواج کردم با وجود رابطه خوبی که بین من و همسرم است (اما در رابطه زناشویی مشکل دارد)، در تمام مدت، مخصوصا تنهایی فکرم پیش دوست پسر قبلی‌ام است و عشق قدیمی‌ام گه‌گاهی به من تلفن هم میزند ومی‌گوید هنوز در فکرم است. او ازدواج کرده است. حال من با وجود داشتن یک فرزند برای فراموش کردن او نمی‌دانم چه کنم؟
پاسخ: متأسفانه مشکلی که شما مطرح نموده‌اید مشکل بسیاری از دختران و پسران به شمار می‌رود. اگر چه ممکن است مطالبی که خدمت شما عرض می‌کنم کمی تلخ و گزنده باشد ولی حقیقتی است که از یک فرد دلسوز، ارائه می‌شود.



متأسفانه شما به دلایلی مانند نیازها و کمبودهای مدیریت نشده، بدون اطلاع دقیق و کافی از طرف مقابل و بدون رضایت والدین، مستقیما وارد رابطه شده و دچار اختلال وابستگی روانی و عاطفی شده‌اید. بعد از مدتی به دلیل عدم رضایت والدین بلافاصله فرد دیگری را شریک زندگی خود کرده‌اید؛ اگرچه در صورت ازدواج با آن فرد، به دلیل احساسی بودن این ازدواج، دچار مشکلات زیادی مانند بد بینی‌ها و تفاوت‌های فرهنگی، شخصیتی و خانوادگی پنهان شده( در زمان دوستی و ارتباط) و آشکار شده (بعد از ازدواج) می‌شدید و وضعیت، بسیار بدتر می‌شد.


امیدواریم با دقت فراوان به نکات زیر، با یک ایمان قوی، با این رابطه حرام، که نوعی خیانت محسوب می‌شود مبارزه
کنید:

۲.۱ - قرار دادن خود به جای همسر

قدری خودتان را به جای همسرتان بگذارید. اگر همسر شما فردی را دوست داشت و بعد از ازدواج با شما، با ایشان ارتباط داشت، شما چه احساسی داشتید؟

۲.۲ - توجه به هوس باز بودن این فرد

قدری به خودخواهی و هوس بازی و نداشتن وجدان این آقا، فکر کنید که با توجه به این‌که می‌داند شما متأهل هستید با شما ارتباط دارد! به راستی چه ضمانتی وجود دارد بعد از ازدواج با شما و وجود مشکل کوچک، به دلیل تجربه و جرأت، با زن شوهردار دیگر، رابطه برقرار نکند؟!

۲.۳ - توجه به تجارب ناموفّق دیگران

بنده شاهد بوده‌ام ازدواج‌ زنانی را که تجربه زندگی زناشوییِ بودن با مردان مجرد داشته‌اند و دیده‌ام که چگونه مرد، به خود اجازه می‌دهد بگوید که حق من، یک دختر توی خانه بود و تو دست دوم هستی و من هر وقت به طرف تو می‌آیم احساس تنفر دارم. پس برو برای من یک دختر بیاور. بی‌شک آینده شما هم همین طور خواهد بود.

۲.۴ - ترسیدن از بی‌آبرویی

تا کنون به این مطلب فکر کرده‌اید که اگر در یکی از این روزها خورشید از پشت ابر بیرون بیاید و فردی مانند همسرتان به این رابطه پی ببرد چه اتفاقی می‌افتد.

۲.۵ - ترس از عاقبت خیانت به همسر

بدانید که کلید اسرار، در زندگی ما بسیار زیاد است و شما هم، پاداش خوبی به دلیل این خیانت به همسر، نخواهید گرفت، چون رابطه شما رابطه حرامی است.

۲.۶ - تکرار این تجربه برای دخترتان

با توجه به ارتباط شما با فرد نامحرم، آیا در آینده اگر دختری داشته باشید، آیا قادر خواهید بود که ایشان را از رابطه با نامحرم، منع کنید؟ بی شک جواب منفی است چون خودتان این رابطه را دارید.

۲.۷ - عدم علاقه واقعی این فرد

بدانید کسی که علاقه‌مند به دختری باشد خود را به هر آب و آتشی می‌زند تا به ایشان برسد. پس این فرد از انگیزه کافی هم برخوردار نبوده است ولی همسر شما بدون ارتباط مخفی و پنهانی به صورت رسمی به همه اعلان کرده که شما را به خاطر خودتان دوست دارد نه به خاطر خودخواهی‌های درونی.




۳.۱ - محو آثار

سعی کنید در بیرون، هیچ اثری از ایشان را جلوی دید خود نداشته باشید مانند عکس، شماره تلفن، یادگاری و... و آن‌ها را محو کنید.

۳.۲ - ثبت و مرور نقاط منفی این رابطه

افرادی که در وضعیت شما قرار دارند به هیچ وجه، نقاط منفی، بدی‌ و آسیب‌هایی را که از طرف مقابل، متحمل شده‌اند نمی‌بینند و به همین دلیل، علاقه و وابستگی آن‌ها ثابت می‌ماند. شما لیستی از نقاط منفی ایشان و مشکلاتی را بنویسید که الان و بعد از ازدواج با ایشان، برای شما ایجاد خواهد شد و هر روز مرور کنید تا نگرشتان نسبت به ایشان منطقی‌تر شده و احساس ناراحتی و یا به عبارتی تنفر از ایشان ایجاد شود.

۳.۳ - یادداشت امتیازات دوری از این فرد

درباره امتیازات این جدایی و خوبی‌های جدا شدن از ایشان نیز با خود فکر کنید و سعی کنید با خوشحالی از این‌که با ایشان ازدواج نکرده‌اید مطالبی را یادداشت کنید.

۳.۴ - ثبت و مرور نقاط مثبت خود

سعی کنید بدون خودسرزنشی و مقایسه، نقاط مثبت و خوبی‌های خودتان را فراموش نکنید. با نوشتن، مرور و نادیده و بی‌ارزش نکردن نقاط مثبت خود، به آینده خوش‌بین و امیدوار باشید.

۳.۵ - ورزش جمعی و تفریحات سالم

انجام کارهایی مانند ورزش‌های دسته جمعی، تعاملات اجتماعی، سرگرمی و تفریح و پرهیز از تنهایی، بسیار مفید است و شما حتما گزارش حال خود را در مورد قبل و بعد از این تکنیک، با دقت برای ما ارسال فرمایید.

۳.۶ - مبارزه با وسوسه ادامه رابطه

ساعات و لحظاتی را که شما ارتباط داشته‌اید بسیار وسوسه‌ برانگیز خواهد بود. دقیقا مانند معتادی که ترک کرده است. مکان و زمان‌های مصرف، در روزهای اولیه، وسوسه انگیز بوده و ممکن است رفتاری مانند عصبانی شدن و تحریک پذیری و یا رفتن به طرف مصرف، زیاد باشد. بنابراین شما نیز باید با تغییر موقعیت فیزیکی و سرگرم شدن به یک کاری که عمدا در این ساعات در نظر خواهید گرفت و نیز با آرام سازی ذهنی، سعی کنید با این وسوسه‌ها مبارزه کنید.

۳.۷ - پرهیز از فکر کردن به این فرد

هنگام هجوم افکار و تصاویر ایشان در ذهن، بدون پرورش و فکر کردن، مکان را ترک کرده و یا توجه و تمرکزتان را به چیزی جلب کنید. مثلا با قطع کردن افکار، مشغول گفتگو با یک فردی شوید، با عجله آن مکان را ترک کرده و با روشن کردن تلویزیون، سعی در تمرکز دیداری و شنیداری نسبت به نوع برنامه و حتی نوع لباس‌های مجریان و بازیگران و اسامی آن‌ها شوید.

۳.۸ - امید به آینده

با افکار منفی و مأیوس کننده، مبارزه کنید و پیش بینی منفی نسبت به آینده نداشته باشید.

۳.۹ - وجود استرس در ابتدای کار

شاید هفته اول به دلیل درگیر شدن با افکار، به طور اتوماتیک دچار نوعی استرس شوید ولی به مرور زمان، افکاری که عادت داشتند همیشه و همه جا بدون اراده شما وارد ذهنتان شوند و حالتان را بگیرند با تکنیک‌های شما از حالت اتوماتیک خارج شده و افکار جدید جایگزین می‌شود و در هفته‌های دوم و سوم، افکارتان یک دست شده و تعارضی احساس نخواهید کرد.

۳.۱۰ - تقویت ارتباط با همسر

سعی کنید تمام اوقات خود را با همسرتان بگذرانید و با ارتباط‌های عاطفی از طریق «اس ام اس» و تلفن، نیازهای خود را در کنار همسرتان برآورده کنید.


پایگاه شهر سوال    


رده‌های این صفحه : جوانان | دوستی ها




جعبه ابزار